Carpe Diem Beds Saltö ställbar säng

Carpe Diem Saltö ställbar säng

👩‍⚕️ Tryckavlastande teknik som bidrar till mer djupsömn (framtagen i samarbete med Sahlgrenska)
🛏 Många valmöjligheter som gör att du kan få exakt den säng du vill ha
🌳 Hållbart tillverkad för hand i svensk fabrik

Fördelar

👍🏻 Mångsidig säng av hög kvalité

👍🏻 Följsam och enkel att justera

👍🏻 Dubbla madrasser och pocketsystem

👍🏻 Nattbelysning

👍🏻 Hållbara materialval

Nackdelar

👎🏻 Dyr

 

Typ:Ställbar säng
Mått:80 x 200
80 x 210
90 x 200
90 x 210
105 x 200
105 x 210
120 x 200
120 x 210
Fasthet:Mjuk, medium, fast
Garanti:10 års garanti på motor/25 års garanti mot ram- och fjäderbrott
Övrigt:Inbyggd nattbelysning

Den bästa ställbara sängen är Saltö från Carpe Diem Beds, som imponerar med sin skyhöga komfort och innovativa teknik.

Carpe Diem Beds Saltö är en ställbar säng som kommer i en uppsjö av olika mått och storlekar, olika fasthet och där du kan välja till flera olika sängben. Men det är framförallt hur sängen är byggd och hur bra ställbarheten fungerar som gör att vi rekommenderar den.

Bas, madrass och bäddmadrass

Saltö är byggd på en grund med ett särskilt patenterat bottensegment som gör att belastning får fjädringen att tryckas nedåt istället för att trycka upp mot kroppen. Tekniken är framtaget i samarbete med experter hos Spinalenheten på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.

Effekten av det minskade trycket mot kroppen blir att blodcirkulationen ökar och på så vis får du bättre förutsättningar till långa perioder av djupsöm och maximal återhämtning.

Vi gillar också att sängen kommer utformad med ett patenterat Contour Pocket system som i kombination med de dubbla madrasserna ser till att du får ett riktigt bra stöd oavsett läge och position. De avlastar din kropp och bidrar till en god natts sömn. Hög komfort rakt igenom.

Motor och ställbarhet

Saltö är utrustat med en stark och pålitlig motor som möjliggör steglös justering medan du ligger i sängen. Du ställer enkelt in lutningen på huvud- och fotända med den trådlösa fjärrkontrollen. Förutom att vara skön är sängen dessutom säker, med ett särskilt klämskydd som förhindrar risken att klämma sig.

Valmöjligheter

Det finns mängder av möjliga val du kan göra för att få en säng som är perfekt för dig. Först och främst gäller det själva sängen, där du kan få sängen i alla standardstorlekar. Om du vill ha en dubbelsäng är det bara att köpa två av samma.

Du kan även välja fasthet på madrass, antingen mjuk, medium eller fast. Sängen passar alltså alla kroppstyper, och om du väljer dubbelsäng kan du få olika fasthet på respektive sida.

Carpe Diem Saltö sticker även ut positivt med sina många alternativ när det kommer till designen. Sängen säljs utan gavel, men du kan välja mellan 16 olika tyger i olika material och färger.

Villkor

Carpe Diem tillverkar Saltö-sängarna för hand i deras svenska fabrik. De håller en hög hantverksmässig nivå och garantierna de ger är därefter.

Carpe Diem erbjuder 25 års garanti på själva sängen, som täcker:

  • Fjäder- och rambrott

För motorn ges också garanti, men endast på 10 år.

Övrigt

Sängen har även en mysig nattbelysning som kan tändas då du önskar. Trots att sängen har ett högt pris menar vi att priset är rimligt i förhållande till sängens kvalité.

CJ

CJ

Jag grundade Sömntuta.se för att få utlopp för mitt intresse för hälsa och sömn. Som nörd i allmänhet och pryltokig i synnerhet kan jag inte låta bli att vara intresserad av tekniker och prylar som bidrar till bra sömn. Sov gott!