Kontakt

Hej!

Välkommen till Sömntuta, en hemsida dedikerad till allt som rör god sömn. Vi är övertygade om att bra sömn är nyckeln till ett gott liv och bra hälsa, men har själva upplevt att det är svårt att hitta bra information på ämnet sömn. Visst, det finns mängder av information att hitta med ett par snabba googlingar. Men en hel del är motsägelsefullt och dessutom är det svårt att hitta någonstans där det du vill veta är samlat på ett och samma ställe.

Därför startade vi Sömntuta.se. Här skriver vi om sånt som har med sömn att göra. Vi är till exempel intresserad av vad sömn är, olika typer av sömnbesvär och ger gärna tips för hur du kan slappna av enklare. Men vi djupdyker också gärna i mer praktiska ämnen som vilka produkter som verkligen är bra för din sömn. Läs gärna våra köpguider (finns för en mängd olika produkttyper) för att göra bättre köp av säng, täcke, kuddar och mycket mer.

Förhoppningen är att det ska hjälpa dig som läsare att göra mer välinformerade val, och i förlängningen att bidra till att du får bästa möjliga sömn.

Ge oss gärna feedback! Om det finns något ämne du vill se här på Sömntuta, tveka inte att höra av dig. Vi är alltid på jakt efter nya intressanta vinklar.

Tack och välkommen!