Om Sömntuta.se

Välkommen till Sömntuta, en hemsida dedikerad till allt som rör god sömn. Vi är övertygade om att bra sömn är nyckeln till ett gott liv och bra hälsa, men har själva upplevt att det är svårt att hitta bra information på ämnet sömn.

Visst, det finns mängder av information att hitta med ett par snabba googlingar. Men mycket av det som skrivs är motsägelsefullt och dessutom spritt över många olika sidor – inte samlat på en plats.

Därför startade vi Sömntuta.se. Här skriver vi om sånt som har med god sömn att göra. Vi djupdyker också gärna i mer praktiska ämnen som vilka produkter som verkligen är bra för din sömn.

Förhoppningen är att det ska hjälpa dig som läser att sova gott om natten.

Om du vill komma i kontakt med gänget bakom Sömntuta, tveka inte att höra av dig!

Vilka vi är

Lär känna oss som skriver och driver Sömntuta.se

CJ

Carl-Johan (CJ)

Grundare

Jag grundade Sömntuta.se för att få utlopp för mitt intresse för hälsa och sömn. Som nörd i allmänhet och pryltokig i synnerhet kan jag inte låta bli att vara intresserad av tekniker och prylar som bidrar till bra sömn.

Förutom att skriva är jag ansvarig för den dagliga driften av Sömntuta.

Sov gott!

Karin

Karin

Skribent

Jag har ett stort intresse för sömn, hälsa, inredning och inte minst älskar jag att skriva. Med ett förflutet som säljare i inredningsbranschen och på sängvaruhus har jag också bra koll på sängar, sängkläder och mycket mer.

Lever för långa sovmorgnar!

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Det går jättebra att maila till kontakt (snabel-a) somntuta.se, så återkommer vi!