Singles Day 2020

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

På Singles Day går det att göra riktigt bra och unika fynd, eftersom många produkter som nästan aldrig reas ut kan köpas med rabatt.

Singles Day (“Singlarnas dag”) är en kinesisk festivaldag som grundats för att fira alla stolta singlar. Singles Day infaller alltid 11 November.Själva bakgrunden till det är att datumet skrivs ut 11/11, där dessa ettor symboliserar alla singlar. Poängen med högtiden är alltså att fira att man är stolt singel!

Singles Day är en av de dagar på året då folk shoppar som mest. Oavsett om du är single eller inte kan du dra nytta av de fina erbjudanden som dyker upp – och kanske fynda den där grejen du sneglat på länge nu.

Hur länge gäller rabatterna?

De flesta butikerna som firar Singles Day erbjuder rabatter till och med midnatt den 11 November, det vill säga endast under det dygn då dagen infaller.

Bästa erbjudanden på Singels Day 2020

Nedan har vi samlat de bästa erbjudandena som vi hittat i år, där produkter vi rekommenderat på Sömntuta kan köpas till rabatterat pris.

Vi har listat de återförsäljare som idag har intressanta erbjudanden, och lite längre ner på sidan tipsar vi om våra bästa fynd just idag.

11-22% rabatt på Åhlens

11% rabatt vid köp av en vara och 22 % rabatt vid köp av två eller fler produkter. Det enda du behöver göra är att lägga dina varor i kundkorgen och använda rabattkoden SINGEL i kassan.

Erbjudandet gäller nästan allt hos Åhléns, med bara några undantag där rabatten inte gäller:

Byredo, Chanel, Dior, julaskar, adventskalendrar.Tiger, Rodebjer, Samsoe, Acne, J.Lindeberg, HOPE, MiniRodini, String, kolsyremaskiner, Hövding, Mateus

11% rabatt på Confident Living

11% rabatt på hela köpet, och rabatten är applicerad direkt på sidan. Priserna du ser har alltså redan rabatten pålagd, och du behöver bara klicka hem det du vill ha.

Erbjudandet gäller nästan allt hos Confident Living, med bara några undantag där rabatten inte gäller:

Mateus, elektronik & utomhusmatlagning

Våra favoriterbjudanden

Mille Notti Mondo Kudde

Mondo huvudkudde

Den här kudden är fantastisk och vi utsågs den som den bästa kudden alla kategorier i vår köpguide. Kudden är mjuk och spänstig med lyxiga material som gör att den kommer hålla form och fräschör väldigt länge.

Relevanta erbjudanden:

Cura Pearl Tyngdtäcke

Cura Pearl Classic

Vi korade Pearl från Cura till det bästa köpet när det kommer till tyngdtäcken. Just nu kan du ta del av en exklusiv rabatt på ett riktigt bra täcke som passar perfekt till de kommande vintermånaderna.

Relevanta erbjudanden: